Novi Sad
13.01.2012.
11:32
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je da zahteva da se hitno razjasni šta se tačno dogodilo i zbog čega je pretučen Bahrija Bulić na Adamovićevom naselju.
  • Ivan

    17.01.2012 11:44
    Latinovic,Cankov potrcko !
    Lepo je sto istupa covek,bez ozbiljnog imena i prezimena,bez obzira sto je on potrcko Nenada Canka.Nesa Canak svima naredjuje sta i kad da kazu.
  • NSNS

    15.01.2012 16:14
    Чији град?
    ''Liga socijaldemokrata Vojvodine se ovakvim incidentima protivila i mračnih devedesetih godina i sigurno je da ćemo i ubuduće biti pretnja svakome ko pomisli da unese mržnju i netrpeljivost u naš grad.''
    Као прво,овај град не припада ником сем Новосађанима.Нови Сад није ни ваше власништво,а ни ваша кућа.Између осталог,да вас подсетим Нови Сад је Српски град,према томе не дискриминишите Србе у сопственом граду и држави! Глупо је што скупљате поене на оваквим стварима,као што је овај чланак.Очигледно је да покушавате свим средствима да се докопате фотеља..
  • Mrgud

    13.01.2012 18:02
    Tražim i ja istragu!
    Ligi je bolje da sa svojim koalicionim partnerom SPS-om uradi nešto na problemu bezbednosti nego da jedva čeka neki pi.vajz pa da se "oglasi". Meni su oni jednako krivi ko i Dačić sa kojima tikve sade.
  • sale novosadjanin

    13.01.2012 17:21
    @nikolans
    alal vera!
    svaka ti je rec na mestu!
  • Lokalni Triciklista

    13.01.2012 17:06
    KOje licemerje
    Pa ovo je vise nego jadno
    Liga, ciji kolaicioni partner SPO, a cija clanica (SPO) je predsednica saveta za bezbednost u skupstini grada, prica nesto o bezbednosti u gradu!
    Ligasi VI sedite u Vlasti!!!! Mozete da lajete do ujutru ali VI ste ti koji ste trebali da RADITE prethodne tri i kusur godine i da sprecite da se gard pretvori u ovo u sta se pretvoprio
  • Gustavus

    13.01.2012 14:10
    Re NikolaNS
    Jedan od boljih komentara u zadnje vreme, aplauz.
  • NikolaNS

    13.01.2012 13:37
    Malo podsecanje na Berlin/Minhen i nase devedesete
    Goxy - ne znam na kojim si opijatima, ali, za tvoje dobro, ili prepolovi doze, ili menjaj vrstu, ili menjaj dilera! Vidis da ti od ovog sto sada uzimas - nije dobro!
    Samo malo (i neprijatno) podsecanje na neka prosla vremena i neke pametne ljude -
    "Kada su dosli po Jevreje I odveli ih - cutao sam, jer nisam bio Jevrej. Kada su dosli po komuniste I odveli ih - cutao sam, jer nisam bio komunista. Kada su dosli po homoseksualce I odveli ih - cutao sam, jer nisam bio homoseksualac. Kada su dosli po mene....... vise nije bilo nikog da me brani".
    Shvatite jednom za sva vremena - jedno drustvo je jako onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika. I ne zaboravite - svi smo mi nekada bili, ili cemo biti - neka manjina. Negde.
  • Likota

    13.01.2012 13:33
    Latinovicu,Likoto jedan
    Bravo za Latinovic Radovana,naseg Licanina.
  • Lolisha

    13.01.2012 13:27
    @Kvazimodo
    Nemoj da se pravis sad fin, kad si prvi poceo tu da prosipas s**** i da se pravis pametan. A o pozivanju na linc sa nekim "postenim srBskim covekom" da pricam, smesno je. Sto je najsmesnije, nisam u nijednoj strnaci.
  • Tja

    13.01.2012 13:18
    @Goxy
    Sta lupas ti keve ti? Jel' ti mislis da su ljudi sisali vesla?
  • Tiristor

    13.01.2012 13:17
    @kvazimodo
    Najbolje da još i glasam za Čanka. Hahah! Nikad! Čovek je napadnut zato što je druge vere, oko toga mora da se podigne prašina. Nije dovoljna samo kazna, od ovoga mora da se pravi primer. Eto, kad se nisu javili tvoji Radikali mora neko.
  • Goxy

    13.01.2012 12:56
    Pitanje za LSV i NS
    Mislim da svali Srbin koji je dobio batine u Novom Sadu, to je dobio zbog svoje nacionalnosti!

    Ni teoretski nije moguće, da se svaki dan prebije pripadnik srpske nacionalnosti u Novom Sadu, a da tužilaštvo i policija NI U JEDNOM slučaju nisu to delo okvalifikovali kao delo nacionalne mržnje, šovinizma i sl., mada su često napadači Romi, Mađari i Albanci.
  • квазимодо

    13.01.2012 12:47
    Не знам вас два(Tiristor,Lolisha) на којим сте дрогама, кад ви овде истресате своје фрустрације на људима који нису вашег мишљења и не подржавају вашу мизерну странку.
    Ја нигде нисам подржао пребијање овог човека, нити имам икакве везе са било каквим наркоманима и дилерима. Ја сам поштен човек, ожењен, радан. Мене нервирају странке као ова чанкова која само гледа да узме неки поен оваквим саопштењима. Лепо је рекао Lalla. Где су да се огласе кад се поткрада народ?
    Ове што су га пребили лепо у затвор треба стпати и готово а не дизати халабуку и позивати на линч... Ено на вестима о томе све саме "демократе" позивају на линч...
  • Siguran

    13.01.2012 12:44
    Seljoberi kojima smeta ko u sta veruje neka se lepo pokupe i paljba u Srbistan dole, meni ovde ne trebaju.
  • Maja Gojkovic

    13.01.2012 12:43
    zapitajte se dradi ligasi zasto uvek vi izvucete deblji kraj, a ne neki iz DS ili recimo SRS. Kako je to moguce ako ste toliko "voljeni" u ovom gradu?
  • Lolisha

    13.01.2012 12:29
    @Kvazimodo
    Vi srBski ratnici-cobani jeste kvaizmodo i rak ovog grada, zato bolje cuti. A oko "narkosa" - vasa omladina zajedno sa plavim igracima diluje deci, svi su na spidu i dopu.
  • Tiristor

    13.01.2012 12:29
    Kvazimodo, eno pre neki dan je uhapšen pravi narkos i narko diler, pošteni navijač partizana, rodoljub što tetovira dvoglavog orla na leđima. I takvi su i ostali. Takvi su tukli i ovog čoveka, samo zato što se zove Bahrija. Ako tebi to ne smeta, ti meni smetaš.
  • Lalla

    13.01.2012 12:22
    podrzavam inicijativu...
    Podrzavam svaku inicijativu.....
    Ali nikako ne mogu da shvatim;
    da se ni jedna stranka nije oglasila oko enormnog povecanja cene gasa za individualne potrosace??????????????????!!!!!!!!!!!!!.....
    A o muljanju putem racuna distributera pod pokroviteljstvom Agencije za energetiku je posebna prica!!!!!!!!!!!!!!....
    Posebno sto po novom Zakonu o energetici;Agencija ima odresene ruke od oktobra ove godine!!!!!!!!!!........
    Ala smo ga na@!!!!!!!!!!!!!!!!.......
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i urta i Murta!!!!!!!!!!!.....
  • квазимодо

    13.01.2012 12:21
    Ево их Љигаши. Увек се јаве кад им затреба мало маркетинга. Сад ће они до вечери и да осуде протеривање ових наркоса из касарне... Избори се ближе, фотеља им стиже.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna